Partners

Podvodné smlouvy

Začal jsem studovat Vysokou školu a k tomu pracovat. Moji rodiče již mířili do důchodu a stále mě přitom při studiu podporovali. Přemýšlel jsem proto, jak se jim nejlépe odvděčit. Věděl jsem, že mají naspořeno cca. 500 000 Kč. Napadlo mne zajít do Partners marketu a poradit se, jak naložit s penězi, aby byly zhodnocovány a šly v relativně krátké době vybrat. Dbal jsem i na to, aby riziko bylo malé. Dostal jsem doporučení na termínovaný vklad se zhodnocením 1,5% každé tři měsíce. Nabídka se zdála skvělá a já měl dobrý pocit, že dělám pro rodiče skvělou věc. Vše jsme v marketu zprocesovali.

Když jsem se chtěl za tři měsíce přesvědčit, jak na tom jsou peníze a zda jde vše jak má, tak jsem od dané finanční instituce obdržel informaci, že peníze mají na záchytném účtu, ale ještě je nedali na termínovaný vklad, protože v Partners udělali administrativní chybu. Nemám se ale obávat, již jim došel nový formulář, který jsem já znovu podepsal.

To mne zarazilo.. Já nic nového nepodepisoval. Ihned jsem proto celý proces pozastavil a sešel se s pracovníkem dané finanční instituce. Můj podpis byl samozřejmě zfalšovaný. Tímto jsem ztratil veškerou důvěru v tuto společnost. V instituci jsem to zprocesoval napřímo bez této podvodné firmy!

Petr Hadraba